+40 (268) 336 795 Sunati-ne pentru informatii

 

 

 

 

 

 

Despre noi

 

     Fie ca va bucurati de o vacanta sau pur si simplu incercati sa evadati din viata cotidiana, Grand Hotel va ofera camere cu un design unic si un confort sporit, create pentru a satisface si cele mai exigente cerinte

    Cateva dintre facilitatile de care  va puteti bucura sunt -acces cu cartela magnetica ,televizor led cu cablu TV ,birou de lucru ,telefon in camera si in baie , acces gratuit la internet high speed , minibar ,jacuzzi , sauna ,masaj ,fitness , room-service , sala de conferinta, bar, restaurant, parcare pazita .

    Hotelul se adapteaza celor ce-l viziteaza in scopul afacerilor, punand la dispozitie doua sali de conferinte complet dotate , receptionarea si transmiterea mesajelor prin fax si internet wireless . 

     De asemenea cuplurile proaspat casatorite si nu numai, pot avea parte de surprize inedite si clipe de neuitat in camerele cu un design special, dotate cu jacuzzi si special decorate.

    Asadar , va asteapta oricare dintre cele 17 camere duble , 2 single  sau apartamentul , pentru a va simti rasfatati , relaxati si pentru a gusta din luxul si atmosfera unica oferita de Grand Hotel.

 

Va asteptam cu drag!

Grand Hotel Logo
Home Craciun & Revelion 2017